barfota
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,00,-

Barfota the story

 

Barfota –the story.

 

Året var 2010. På et småbruk i Indre Østfold var gresset grønt og glitret av dugg. Hestene beitet i hagen og det kom til å bli en herlig sommerdag. Kornet danset stille frem og tilbake på jordene.

I skogkanten ruslet en elg forbi på sine lange bein, og langt unna kunne man høre den svake lyden av en liten foss. Solen varmet kinnene og hun gikk ut på det myke gresset, barfota. Hun hadde alltid likt å løpe barfota som liten, det hadde gitt henne  en herlig følelse av frihet. 

Her var det lett å finne glede og inspirasjon. Ute i stallen luktet det trygt av høy, hun klappet den store mørke hesten og kjente varmen av den mot sine hender. Ingenting føles så beroligende som tilstedeværelsen av et så stort flott dyr.

En katt kom og strøk seg langs benet. Det kilte.

Hun gikk ut på baksiden av låven og satte seg ned på bakken og myste mot sola. Det var lett å senke skuldrene, lett å finne roen.

Hun fant frem skisseblokken og en blyant og begynte å lage noen streker, ideene danset over blokken og den første kolleksjonen tok sine første små skritt, med inspirasjon fra naturen, stillheten og følelsen av barfotaliv.

 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke