home Meny close
menu MENY

Om Barfota

Barfota ble startet opp i Norge i 2011 av designer Pia Åhlen, som har jobbet med design og produksjon av klær og tilbehør i mer enn 16 år. Barfota er feminint, uttrykksfullt og skapt med inspirasjon fra skandinavisk natur. Fokus er passform og uttrykk. Vi leverer to kolleksjoner i året som består av klær, interiør og tilbehør som vesker, klokker, smykker og skjerf. Selve merkenavnet kommer av Pias kjærlighet til å løpe barbeint i gresset som barn - og siden hun opprinnelig er svensk, ble navnet Barfota.  
 
Barfota har fått en fantastisk mottakelse i markedet og har forhandlere i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Tyskland og Spania og har stadig etterspørsel fra andre land. Vi takker ydmykt for en eventyrlig start – håper du vil være med oss videre på eventyret!
 
For presse: Barfota bruker Mildh Press som PR-byrå i Norge, se http://www.mildhpress.no/ for mer informasjon ved f.eks. utlån av produkter.
 
Følg oss på Facebook https://www.facebook.com/barfotabypiadesign, Instagram @barfotabypiadesign og Pinterest http://www.pinterest.com/barfotapd/